Άρθρα
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ - ΑΡΓΥΡΩ MD MSc
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος στη Νέα Ιωνία

 
Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Ξανθίππη – Αργυρώ Κουτσούκου MD MSc εξηγεί και συμβουλεύει.
 
Μεσοθεραπεία
 
Η μεσοθεραπεία είναι μέθοδος με την οποία εγχύονται στο εσωτερικό του δέρματος ουσίες, που ανάλογα με τις ιδιότητές τους μπορούν να διορθώσουν προβλήματα, να αναστρέψουν ή να επιβραδύνουν τις φθορές και γενικά να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματος.

Η σύγχρονη Αισθητική Δερματολογία έχει στη διάθεσή της μία πλειάδα από σύγχρονα πρωτόκολλα μεσοθεραπειών, τα οποία επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Έτσι λοιπόν, με τις κατάλληλες μεσοθεραπείες μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη σφιγηλότητα στο δέρμα και να του προσφέρουμε σύσφιγξη. Δηλαδή να διορθώσουμε την χαλάρωση και να συμβάλλουμε στην στήριξη και την ανόρθωσή του. Μπορούμε να ενισχύσουμε την συγκράτηση ύδατος και συνεπώς να εξασφαλίσουμε λάμψη και φρεσκάδα. Μπορούμε να αναστρέψουμε οξειδωτικές διεργασίες. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δυσχρωμίες. Μπορούμε να βελτιώσουμε στα μάτια μαύρους κύκλους και σακούλες. Στο σώμα ειδικές μεσοθεραπείες μπορούν να μειώσουν την κυτταρίτιδα και την εναπόθεση λίπους, να απαλύνουν τις ραβδώσεις (ραγάδες). Στα μαλλιά σύγχρονες μεσοθεραπείες μπορούν να λειτουργήσουν από ενισχυτικά έως και θεραπευτικά.

Οι μεσοθεραπείες εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο ντεκολτέ, στα μάτια. Στο σώμα. Στα μαλλιά.

Ενημερωθείτε για τη μεσοθεραπεία εδώ
 
 
 
Χηλοειδή και υπερτροφικές ουλές
 
Φθειρίαση
 
Αντιηλιακή προστασία
 
Έκζεμα χεριών